fadalti centarPoslovno logistički centar Fadalti mjesto je realizacije svih Vaših zahtjeva za što operativnije i kvalitetnije poslovanje Vaše tvrtke.

Svojom mikrolokacijom, na glavnoj cesti u centru Lučkog, u neposrednoj blizini sjecišta svih autocesta i obilaznica, Fadalti centar pozicioniran je odlično za smještaj Vaših uredskih i skladišnih prostora.

U Fadalti centru se osim najma uredskih, poslovnih i skladišnih prostora, najmoprimcu pruža mogućnost koristiti usluge u kojima imamo višegodišnje iskustvo kao što su utovar i istovar robe, prijevoz robe, vođenje kompletnog skladišta i dr.

Čitav centar nalazi se pod video nadzorom te je alarmom povezan sa zaštitarskom tvrtkom.

Već nekoliko godina uređenje centra vodi se u skladu s ekološkim standardima. Svi prostori, skladišni i uredski, koji do sada nisu bili izolirani, toplinski se izoliraju kako bi bili energetski što učinkovitiji. Isto tako promijenjena su krovišta koja su do tada bila prekrivena azbestnim lesonitom, s ekološki prihvatljivim materijalima.

Kako centar idealno zadovoljava uvjete za solarne elektrane, u narednom razdoblju planira se postavljanje minimalno dvije solarne elektrane od
30 kW, dok će se ostatak krova dati drugim investitorima u najam za istu namjenu.

 

View the embedded image gallery online at:
http://fadalti.hr/index.php/fadalti-centar#sigProId079ea6c1ce